Monday, August 30, 2010

KaLaU Dah NgAnTuK ....


Pic ni dah ambik lamer tp x b'kesempatan nk up load dlm blog bz memanjang.....blog ni pun dh lamer x bukak...

Cik hana klu dh ngatuk sgt x kire lah duduk ker? makan ker? berdiri ker? dia tetap akan tido....cian anak ummi...mase ni baru balik dari care4,


letih + lapar = jadi ler begini....










kat tangan tu roti kaya x sempat habis.....mase bg roti tu cik hana mcm ok....tgk skali lg dah tido....wakakakaka










yg pasti kat tepi mulut pun roti melekat.....anak....mcm2 ragam ni baru sorang klu dah 2 -3 macam mana lak......silap2 tgh mandi pun leh tido....

No comments:

Post a Comment

Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI