Saturday, October 2, 2010

BeRkUrUN....

Salam,

Huh dah berhabuk blog ni punyer la lama x jengah. apa yg busy nyer tak tau la...Entry kali ni bnyak nak masuk pic jer...pic raye yg dh b'kurun...wakakaka...malas nak story pnjg jadi layan ...
.


Ni mase pagi raye, tahun ni turn umah en suami.... tgk tuan blog lentok abis...wakakaka..





Ni lak gambar pagi raye kat belah saya....mesti semua orang pelik kan, pagi raya saya boleh ade kat dua tempat...(saya x bela hantu raye tau). Rumah mak ayah kami dekat jadi x der nak gaduh2 wakakaka....


Atuk n Nenek ngan cucu nyer.....



Gambar adik beradik saye.....

Ni mak n abah bersama besan nyer....


Ni gambar Cik Hana, Cik Auni n Cik Alya.....



ni gambar tuan blog...wakakakaka...





No comments:

Post a Comment

Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI