Saturday, October 9, 2010

UnTuK SePuPu KU.....KhAiRuNiSa IdRuS...

Salam....

Post ni la di tujukan utk cousin ku yg sengit.....Khairunisa Idrus...
Ayun selamat melahirkan baby lelaki di Hosp Temerloh Pahang....Tahniah yer ayun...Bertambah lg umat Islam Kt Dunia ni Alhamdulillah....makin besar lah family kami.... mintak maaf tak kesampaian lagi nak nengok baby.....baby mereka sangat comey tau, x macam mama n papa dier COMOT  klu korang x cayer tgk gmbar kat bawah nnti......lalalalala....semua gambar2 di cilok dr FB mereka....

Ayun + Boy Rimau....


memperkenalkan ayun junior.....(Mohd Rafiq)
V
V
V
V

comey sangat, comey mcm mak ngah kan (tetiba jer)...lalalala.....tggu mak ngah inas datang visit u yer baby....



Selamat menjadi ibu yer ayun...best kan..ubah perangai tu skit jgn asyik nak memekak jer lalalala..(pandai kate kat orang aku pun samer) kesimpulan nyer family kiteorg ni smua tekak luas klau ketawa mmg x ingat....ayun peluk cium kat inas untuk baby okey...
take care....


****To baby Mohd Rafiq supaya menjadi ank yg berguna yer sayang....AMIN...

Sekian...

No comments:

Post a Comment

Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI