Friday, December 10, 2010

Selamat Jalan EgNa A.k.A EgneS

Salam....

Entry kali ni khas aku taip untuk ko Egna.... kenapa title aku tulis Egna A.K.A  egnes sbb puan2 kt office ni selalu sgt tersalah panggil egna jd egnes... egna ni dulu  student kt sini lps abis blaja dia buat part time .
Aku baru lg kenal dier dlm erti kate lain b'kerja bersama, klu x silap baru 3 bln tp x tau la aku senang dgn perangai dier yg sempoi tu...
di sebabkn dier org sabah kdang2 aku x berapa nk paham klu dier ckap laju2, tp aku selalu buat2 paham jer...wakakaka...
Mesti semua orang t'tanya knpa aku buat entry utk Egna ??????
KERANA EGNA AKAN KEJA DI HOSP JURONG SINGAPORE...tahniah yer Egna smoga ko akan trus maju...maju...maju dan maju lg dlm idop.....sob...sob...sob...tinggal lah aku kat sini dh x der kwan nk g mkn2 samer...dh x der org cabut rambut lps tu buang atas lantai....dh x der orang nk buat lawak lagi...dah x der orang nk dgr bunyi proooottttt lagi.....waaaaaaawaaaaa.............aku sedey nih Egna......tp x per utk mase depan akan aku doa kan ko....aku tau ko nk bahgia kan mak n family ko......
jangan lah ko lupa kn aku yg comel ini....


 ni la tuan punya badan....


No comments:

Post a Comment

Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI