Monday, August 30, 2010

BoKe PoSe !!!!!

Hari jumaat lpas smpat la berbuka pose same2 ngan kawan2....best gak lamer x jumper skali jumper kecoh satu kedai. Berbuka pose kat Ayam Penyet Bangi...tapi gmbar lauk pauk tak sempat nk ambik dah masuk dlm perut...
Terima kasih pada smua yg sudi hadir....En.Adon&Pn Yanti, En Arip&Pn Nurul,En Amir&Pn Siti, En Acoi&Pn Fiza, En Aizan&Pn Wani, En Ja&Pn Ju,En Acai&Pn Nini, En Peja, En Sp&Pn Ida, dan En Napi& Pn Mai....



Ni muke2 daddy mithali...


dah ramai2 tu mcm2 la jadi...kecoh btul...nak buat mcm mana smuanyer tekak luas2 blaka...mana yg tak dapat hadir jgn sedih2 lain tahun kite buat lagi yer....kpda Pn huda, Pn Amy N Pn Ain lain kali u all kener join tau...ni plak gambar mummy....





Lps berbuka g putrajaya cuci mata lak kat ekspo raye...smpt la menjengah booth kerongsang Pn Wani. Pn wani terima kasih atas kemurahan ati kamu siap bg percuma & diskaun smpai 70% lg.....

Pn Wani sekeluarga....

KaLaU Dah NgAnTuK ....


Pic ni dah ambik lamer tp x b'kesempatan nk up load dlm blog bz memanjang.....blog ni pun dh lamer x bukak...

Cik hana klu dh ngatuk sgt x kire lah duduk ker? makan ker? berdiri ker? dia tetap akan tido....cian anak ummi...mase ni baru balik dari care4,


letih + lapar = jadi ler begini....










kat tangan tu roti kaya x sempat habis.....mase bg roti tu cik hana mcm ok....tgk skali lg dah tido....wakakakaka










yg pasti kat tepi mulut pun roti melekat.....anak....mcm2 ragam ni baru sorang klu dah 2 -3 macam mana lak......silap2 tgh mandi pun leh tido....
Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI