Thursday, October 7, 2010

JaMuaN HaRi RayA..

Salam...

Post kali ni nak share cerita pasal jamuan hari raya kat office...bnyk sungguh makanan yg di sediakan...uhhhh...bukan main melantak lagi kami semua...last skali smpai pening kepala bnyk sngat makan kambing wakakakaka....(padan muka)...;-p




Ni masa mula2 sampai....smua muke sopan jer control ayu...tp bile sampai mase makan gelojoh tak ingat sbb masing2 dah kebuluran....huhuhuhu



Ni pusing pertama kami makan laksa tapi x sempat nak ambik pic sbb dah lapar sangat...jadi pic ni jer yg smpat ambik....huhuhu










Ni lah menu2 yg sempat kami melantak...bnyk lagi menu x sempat nak makan....


Tgk atas meja penuh dengan pinggan kosong sebab smua isi dah selamat masuk ke dalam perut...nak kenal kan skit kengkawan saye...dari kiri tu saya la saper lagi, bj biru cair tu Iza, tudung pink Nad, baju merah Indah n last skali Egna....best makan samer korang smua melantak x der control terutamnye si Nad. Klu x cayer sila lah tgk di bwh ni....
V
V
V
V
V




Ha...kan dah kate...tgk dgn muke lapar die...ha..yg kat depan tu solehah ni pun satu gak tgh menghayati keenakan kek pandan.....




BETUL KAN???????... Nad sori masuk pic u tgh makan....hahahahaha..gua mmg suker populer kan member2 gua.......





Ni Egna lak, ni kali kedua dia pergi ambik kek pandan...kek ni mmg sedap tp kene beratur malas dah nk g ambik jadi Egna lah yg kene ambik....TQ Egna....



Sambil menjamu selera kami di hiburkan dengan nyanyi Datuk Megat...sangat sporting....







menu yang last skali kami makan ialah kambing n menatang ni lak yg buat sayeee pening kapla....banyak sangat mana x pening nyer. makan x ingat dunia..

Ni lak pic2 yg smpat di tangkap dengan member....



Abang kambing kt belakang tu senyum jer tgk...hahahaha..lps tu dia siap bg pisau panjang sruh aku potong kambing sendiri...uhhhh...muke tgh tahan bahang api kambing....




ni gambar dengan mr kambing golek....yg pakai baju batik tu Mr Tukimin n yg tinggi tu Mr Jayabalan dia ni lecture kat kolej.

Farah n aku ....mase ni farah lps nyanyi, tp kami semua x perasan pun dia nyanyi sbb kiteorg bz melantak....dah nak abis baru perasan.. sori la Farah ye....


Egna ni badan kurus tp makan bapak banyak nyer...bela saka ke Egna

Ni lak barisan CI2...orang2 kuat kolej ni....


Banyak lagi pic dah x larat nak upload.......Sekian saja.....
Bye...












RuMaH...

Salam....

Entry kali ni mgenai rumah....
Mulanya saya n en suami pakat x nak beli rumah kat Selangor...sbb kami nak beli rumah kat Lipis jer sbb klu boleh mmg nk b'kampung kat sana. Setelah memikirkan sampai bila kami nk byr sewa kat org rugi gak kan...jadi kami pun membuat keputusan membeli jugak la rumah yg comel, cukup la untuk kitaorg sekeluarga...sekarang rumah masih lagi dlm renovation di jangka akan siap akhir bulan ni...





Ni kat tingkat bawah sekali....lupa lak nk bg tau kami beli umah town house aje...makne nye tiap2 hari aku kene exercise turun naik tangga.....wah mudah-mudahan dapat menurunkan berat bandan...huhuhuhu



Tembok pagar ni nak pecahkan nak ganti yang baru dan tinggi skit pagar tu pun nak tukar....harap2 semuanye berjalan dgn lancar dan siap seperti dijanjikan....Insyallah...

renovation yg dalam rumah nanti part lain, diaorang tgh memecah dinding malas nak masuk takut lak kena penukul kang...tak memasal masuk sepital...wakakaka..
Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI