Thursday, March 22, 2012

dIa SuDAh bErPunYa....

Assalamualaikum....

Lokasi: Hari besar Min (Ulu Tiram, Johor.)
punya lah lama baru nak buat post......




Haruslah ada sesi fotogedix dulu kan... Yeah kompom smua gadis cantik di atas sudah berpunya (masuk bakul lps tu angkatsendiri2.....) sesangat sesuai dengan tajuk di atas. Tp masa ni x cukup geng ar... Pn Ena koi n Pn Zura tb tidak dpt hadir... X per both of u kita jumpa masa big day Dip gedix blan 10 nanti... Layan jer lah pic yang ado, malas nk bnyak cakap....


Pengantin tersimpuh ayu menunggu masa untuk di nikah kan...

" Saya terima nikah nya Aminah Akhsan ......bla...bla.... Sah!!!!!... Sah....
dan dia sudah berpunya ....


Masa ni sesi pelok cium n bg kata2 taniah n semangat utk min malam nanti... Sungguh x sopan mereka semua.... Ish...ish... terutamanya Pn Suhana di bawah..... b'bagai2 tips dia bagi.....





Pn Ai seperti biasa, dia lah yang paling sopan berbanding dgn yang lelain.... teruskan kesopanan mu yer Ai jgn jadi mcm Su and Dip... muahahahaha....



Pompuan tudung pink tu memang hover peluk mcm x nk lepas.....sedey kata nye....tgk muke dia macam muka nk mintak penampar kan...kan...kan !!!!, wa dah x sabar nk tgk lu lak naik pelamin....


Aku mesti lah sopan kan....( up diri sendiri....kan..kan... Co cuwet....)


 sesi fotogedix lagi dan lagi......









Lpas akad nikah, pengantin lari laju-laju balik umah tukar baju lak...utuk acara seterusnye.... Orang Johor memang sanding agak lambat kot....2.30pm baru pengantin muncul.... Masa tu Cik Hana dh pon tertido.... Asyik ajak nk balik jerk, nasib baik bole di tenangkan lagi...



Ni pic sementara tggu pegantin muncul ek.... (Org johor kan suka ckap ek... Jadi mari kita meng-ek bnyk2....)



Wah Su n Ai sempat melakukan sesi jenab tau.... Lama gile kita semua x jenab secara berjemaah ek.....




En abah, En Cd n  En sham...
Aku tnya cd apahal dia buat muka mcm tu... Dia jawab baru lah nampak skit muka jaguh kampung .... Cittttporah jaguh kampung Sangat lah ek !!!!!....

Akhir nya pengantin pon Sampai ek...












Korang ingat lagu stacy af dgn adam, kat bawah ni aku siap bagi lirik lagi:

"Biarkan orang berkata kita pasangan tak kena
Biarkan mata-mata menjeling penuh curiga
Mereka tidak tahu hubungan engkau dan aku
Meletup bila bersatu

Walaupun ku ke kiri ku ke kanan
Kita maju ke hadapan
Siapa benar siapa salah
Yang penting sama mengalah
Adam.. Stacy.. bergabung meletup!"


 sebab apa aku bagi lagu nih, budak 2 orang sebiji macam lirik nih kalau bab menganjing orang memang kepakaran diaorg lah kalu diaorg begabung lagi meletop pergh mcm apa jerk!!! .... blom lagi kalau tengok dia org gaduh lagi ler mcm hampeh, mcm gaduh besar jerk... x sampit 5 minit lps tu dgr lah suare gedik pujuk memujuk jerk..... nyampah... 




Lepas ni turn ke melaka lak.... Mari berfotogedix dgn bkal pengantin yg super duper gedix ni.... Harap sesangat smua geng dpt turun... Mari kita mengimbau smula kenangan belajo dolu2...





Pic Yang last ni khas Untuk kasi semangat kat pengantin.... Muahahaha....

































yaeah gaya cakar harimau....hari2 mau !!!! 
Burok gilekan ?????..... Ada aku kisah!!!! Cik Hana terkejut kot tgok muka ummi dia macam ni, dah macam harimau jadian. .. X aci tau Dip n Aii kontrol ayu... Dip tu nk gmbo cun jerk...myampah..... Mencik jer....


*** nota kaki:
1)  Selamat pengantin baru utk Min n Asoi... Semoga kekal hingga ke sorga...Amin....

4 comments:

  1. k pinaz siap ade lagu yer..mmg terbaik la...:)

    ReplyDelete
  2. Ah....seharusnyer aku sentiase ayu.............;P hahahahahah...kak pnaz jelez....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muahahaha...... Ayu ler sangat......;-0....

      Delete
  3. Mesti la kena ada lagu baru gempax.... Terbaek.....!!!!!

    ReplyDelete

Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI