Wednesday, March 28, 2012

aKu TaK ReLA n DiA tErJeBaK...

Assalamualaikum...

Lokasi: Care4 Tun Hussien Onn

Aku tau kau tak rela tapi kau terpaksa... Aku tau kau terpaksa lalu kau terjebak Aku sangat kesian, tp aku tak mampoooo nk ganti tempat kau Nyah......




Pic tak de kena mengena...

Kisahnya, g makan kt care4 lpas mkn on de way g parking tgk Ada lak kat blakang tu budak main motor nih... Ke keta... ???



cik hana pon teruja nk naik. Tp dalam ati aku dah tau cik hana x kan larat nk pusing handle moto tu dia tu kan lemah lembut + lembik skit orangnya mana nk ganas2 nih Tp nk main gak, ngade tau... Duit dah bayo nih 8 hengget tak kan nak blah je kan.... Lalu bangla yg jaga tu bg idea yg sangat bernas lagi bijak utk selesai kn masalah.... Dan telah mencetuskan ketidak puasan hati en abah, asal lak kau x puas ati nyampah jer... X sporting langsung... Muahahahaha.... kenapa dia x puas ati ???????



Kenapa?




Kenapa??




Kenapa???




Kenapa????

































































































Muka tak tahan kan, mmg dia malu sbb kat tepi2 tu ramai parents tggu anak2 diaorg....... Lek le bro, malu konon Muahahaha....... Ye lah tak kan nak wa lak naik, mana bole ..... wa kan sopan santun matun lagi orang nye.. canot be... Canot be...




Mula2 malu lpas tu dah bole senyum... Agak nya dah kuang skit malu....kot....




Cik hana bkan main hepi......



Tadi malu, skarang x lagi bukan main lagi siap racing2 lagi..... Wei kat situ smua bdak kot....ish...ish... Contoh x baik....



Cik hana sesangat hepi, siap cite dalam keta... "Ummi best, nak main lagi.....lagi..." Ada sedikit kejakunan di situ yer... Kesian anak aku...




**Nota kaki: Tq B, sbb selamat kan syg dari kena naik menatang tu... Muahahaha.... U mmg Terbaek....
Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI