Thursday, January 17, 2013

SeLAmAT HaRi LaHIr aBaH... AmPunKaN keSenGgalaN AnAk Mu....

Assalamualaikum...

Entry kali cuma nak wish hepi besday untuk abah ku En Suhaimin bin Yunan.... Semoga abah sentiasa dibawah lindungan Allah, dimurahkan dan dicukupkan rezki, panjang umur, diberi kesihatan dan angah doakan semua yang baik-baik untuk abah...... Sayang lah sesangat angah kat abah nih.....

Jika kamoooo semua baca tajuk di atas adalah merujuk kepada perkara di bawah ini, sila lihat lampiran yang di sediakan....


Pic ulang tayang dr fb n instgrm....
Paham lah anda mengapa saya kata kan saya senggal...... Muhuhuhuhuhu... Ampun anak mu ini ayahanda bukan anakanda lupa tarikh lahir mu cuma anakanda terlampau menghengati mu sampai takut terlupa hari lahir mu.... Jadi tak salah jika anakanda ucapan awal dari tarikh tersebut...... (nampak tak ayat cover dari seorang anak yang baik.....)
Bukan itu sahaja yer, nak jadi kan cite hari semalam jugak saya pergi kerja pakai baju terbalik lepas tu buat muke tak bersalah siap g beli bfast n paper lagi........ Apakah ini!!!!!!!.... Tu pun perasan bila kawan office (rina) yang tegur..... Hahaha ini lah namanya "sudah jatuh lepas tu kena timpe dek tanggaaaaa lak"...... Owh mana mau kusorok muka ku ini.....


Bukan mainkan kamoooo semua komen keeeennnnn..... Muhuhuhuhuhu.....tak memasal pepagi bfast PORAAAAAHHHHH....best woooooo, chhhhooooooiiiii pepagi jadi macam nih....... Uwh kepada adik ku erin: adakah anda jeles saya orang yg pertama wish kat abah?... Terimalah hakikat saya memang anak kesayangan abah..... Sila lah jelly yer....


Ini adalah cubaan kali kedua hantar ucapan untuk abah.... Dan tak syak lagi hari ini lah hari lahir nya yang sebenar.....


P/s: jadikan pengalaman ku ini sebagai pengajaran yer semua.....

Tatatititutu....
Jumpe lain kali yer.....
posted from Bloggeroid
Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI