Monday, April 14, 2014

CeRita di SebaAlik GaMbar...

Assalamualaikum....

Lama nya x hapdet blog...kenapa x hapdet???? Kenapa??? Sebab nya satu je MALAS!!! Mesti dlm hati korang cakap " kalau malas Tutup terus lah kan blog nih"... Eh suka ati lah I nak tulis apa... Dah nama nya blog I kan... :-p

Sayang oiii nk tutup blog nih walaupun bak kata org hidup segan tapi x mahu... X pe I tetap akan berjuang utk blog ini walaupun hapdet setahun sekali...

Sebenarnya nak cite pasal hujung minggu baru nih dapat jemputan birthday party dari lieya. Sebenarnya x pernah jumpe lieya nih kenal melalui alam maya je... Ayat skema alam maya!!! Iolllsss mmg x kira klu ada org jemput makan free harus pergi...
Jadi klu ada sapa2 nk jemput I makan free silakan...

Dah tengok je la pic yang ada 2 @ 3 keping nih.... Ini je yang ada, sebab mak jemah berat bontot nk bangun ambik gambo...


Ramai yg tegur bunga besor atas kepala cik hana.... Ok lah tu bunga bkan nye pasu bunga kan... Kihkihkihkih...


Ni lah lieya... Tq lieya sudi mudi ajak iolllsss walaupun x sempat nk sembang panjang, next time kita jumpa ye... Bnyak kali lieya mintak maap sbb x sempat nk layan I...op kos lah I paham u kan tuan rumah mesti bz kan.... Tak pe...tak pe I paham.... Ngeh..ngeh...ngeh...



Tgk mata cik bunga besar tu kihkihkihkih x lepas dari ummi dia tau, sebab x kenal org kan, relax la cik bunga... Masa ni je lah tgk ummi  lpas dah kenal kawan terus lupa ummi...


Sopan je dia kat situ... Macam ummi dia kan.. !!!! Lentok2 kepala alololo.... Puji anak sendiri... Kihkihkihkih... Lpas makan terus main x henggat..... Lpas tu apa jadi???? Korang rasa???



-



-




-



-



-


-




-





-




-



Ha.... Hambek, sopannye....sopannye lagi.... Masuk keta x smpi 5 minit terbungkang tido letih sangat le tu.... Sopan mcm ummi ok tp tido macam ni bukan ikut ummi ye, harap maklum.... Ha korang x yah nak fikir2 sangat iolllsss tido mcm mana!!!


Ok bye...





6 comments:

  1. yeayyyy update punnnnnn...hehhehee

    ReplyDelete
  2. Wahhhh wahhhh..kak update lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bg semangat nk hapdet ek!!! Kihkihkihkih

      Delete
  3. ni klu tnjuk bila dia da besa kompem gelak kaw2 hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah kan amal salleh....kan... Blog nih mcm.diary...

      Delete

Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI