Monday, May 19, 2014

SiMpLe DeCo...

Salam....

Dh x aktif tulis blog nih mcm tak tau nak mula ayat macam mana weh... Kalau dulu sap sap soi je nk buat entry pejam mata pon bole siap ( pejam mata tutipu lah kan)...

Sebenarnya banyak gila nk share cite... Pasal deco rumah... Diy2 yang buat untuk deco umah...pasal cik hana... Pasal auni n alya, anak arwah along... Dan macam2 pasal lah..... Tak pe lah kita cuba hapdet plan2 ye...

Best sebenarnya ada blog nih... Blog nih kira2 mcm diary lah....kekadang tu baca entry lama2 bole ketawa sendiri...sendiri tulis sendiri ketawa bole?? Eh suka ati lah....ni nama nye bajet bagus bajet kelako sngt kan diri sendiri tu...

Hari nih nak cite pasal deco rumah... Hahahaha bajet umah cantik benor!! Tak pe lah kita share je la apa yg ada ye... Nih mak2 punya cite ye... X de niat gak untuk menunjuk ye.... Korang nih bukan pasal sgt kang kata I nk menunjuk choiiiii sangat mulut tu.. Hahahahah.. Mendeco Nih salah satu kesukaan saya ye bila x sibuk hal lain lah..


Nih ruang foyer lah lebih kurang...eleh nk foyer2 sangat cakap je lah lorong nk ke ruang tamu!!! Pic nih dah pernah post kat group deco fb dan mendapat feed back dr yang pakar bunga tu besar sangat x sesuai letak kat situ... Baik lah mari kita try and error......


Lps tu try letak dua kuntum bunga je nampak mcm Kosong pula... Mungkin kalau letak orkid lg cantik kot... Ha mula lah tu nak membazir kan!!!! X lah klu kita ada bnyak bunga kita simpan kalau dah boring boleh tukar2 itu lah kaedah nya... Nnti kalau dah jumapa bunga sesuai kita bg tau eh...!!!



Bekas kaca tu dapat masa kawin kawan dip... Jgn membazir letak kan saja kat situ.... Gambar tu zaman cik hana kecik lagi kihkihkihkih kalau adik datang (Erin) menyampah je dia... dia kata bawak2 lah tukar gambo nih x yah nk menipu sangat le sekarang dah gemok!!!... Eh suka ati lah nih umah I... Nasib baik I tak letak gambo masa tadika!!...

Ok tu je nak share... Klu senang nnti kita buat review ruang2 lain lak ye....


Bye...



9 comments:

  1. alaaaa... sikitnya gambar... baru nak panas enjin...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kihkihkihkih... Nnti ye I letak pic bebanyak sampai x larat tengok!!!...

      Delete
  2. nice deco k finaz!i like!!♡♥♡♥♡♥-sarah hanapi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sarah kemana kau menghilang!!! Terus x de dlm wassap group...
      Tq sarah

      Delete
    2. huhu...ade je...jd silent reader seswai la gn sy kot..huhu...;p
      tp seyes deco umh akk mmg santek tau...sy suka sy suka sy suka!!

      Delete
  3. HEEEEEEEEE...cantikk..jeles nyahhh!! huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyah!!! Jgn jeles umah u lg cantik!!!
      Umiesue

      Delete
  4. Cantik..suka style meja n cermin tu.. :) ha ah..kalau pakai orkid bertambah cun lagi..ni pon dan menarik sgt.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogger hebat dtg singgah... !!! Suke!!!! Tq ye aty...
      Tu lah kena cr orkid gak...

      Delete

Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI