Monday, June 23, 2014

BiLiK ku...

Salam...

Morning uolllssss...

Wah ceria tuan blog!!!!... Pasai pa ceria sangat!!! Dpat bonus, bnyak sangat ke Ambank bg bonus tu??!!! Cukup lah buat belanja nk raye... Alhamdulilah..



Hari ni rasa mcm rajin lak nak share pasal bilik tido... Sebenarnya bila haplod pic ni semua orang ingat ni bilik... Mungkin sbb ada day bed tu kan... Tak lah korang!!! Ni ruang tamu ye...kihkihkihkih... Mungkin gak sebab ruang nih nmpak kecik kan... Umah aku mmg comel je... Pasal ruang tamu nih nanti kita buat entry lain ke Kesayangan semua...

Hari ni nak share pasal bilik ye... Bilik aku simple je x banyak decoration pon ni atas permintaan en suami..."Hai tanje!!! tgh keja ke tu??? Keja molek2 ye".... Sempat gitu....

Kat bilik ni pun perabot tetap aku pilih warna putih...  x tau lah korang sawan kaler putih agak nye aku nih... Dlam bilik ni aku ada campor dengan kaler hijau skit nk bagi nmpak nyaman gituh...


Macam baju yang kena lipat semua sumbat dalam drawer tu senang nk urus gitu kaedah nye...


Ha... Ni je deco atas drawer tu.... Bole la dari x de kan....


Ha...ni dari sudut tepi katil ye... Satu pokok... Satu frame n satu lampu...dah duduk situ diam2... Kihkihkihkih...


Klau korang perasan lah kan lampu tu aku x bukak pon salut plastik dia tu... Rasa nye dah setahun dah aku beli lampu tu...ha nampak tak punya lah malas kan... Bukan apa klu ada plastik ni senang nak buang debu... Aku suka gak beli frame tp x suka isi gambo... Pelik kan...


Mcm nk isi kufi kat atas katil tu kan... . Ni masih tgh mencari2 yg mana hrga ok... La korang baru ku perasan x de pic penuh bilik.... Nnti klu ada hahkak letak ye klu dah jumpe kufi yg sesuai pon hahkak bg tau ye... Klu terajin ek!!! Kihkihkihkih


Ok korang
Bye...







14 comments:

  1. Tak kira!! Kena rajin jugakkkkk...kak kufi letak atas katil atau letak atas dinding..hahha...gurau je..

    ReplyDelete
  2. Muhuhuhuhuhu... Nampak sangat bm fail kan hhahahahahah.... Insya Allah rajin....

    ReplyDelete
  3. hok alohh...keciknya gambor. Letak la Enlarge. baru syok layan hehhe.
    Btw, lawa sangat bilik u. syok la anak dah besar.... hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atas permintaan k.ayu noh ambik... Tp pic nampok mcm pecoh2 ... Bakpe gitu!!!

      Delete
    2. pixels camera x besor la tuh...kene beli hengpong baru tuh. hehe.

      haaaa.. baru luas pemandangan... lawa-lawa

      Delete
  4. cantik... dan kemasssssangat... :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Tq kuazue... Jap g kita buat kunjungan balas ye...

      Delete
  6. awat umah comey sgt ni....cute mute sgtttt :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fizah... Kita silent Reader blog kamooooo.... Slalu jenguk sana cuma x komen je... Wah teruja nih... Kagum weh bila tgk kamo susun barang semua... Tq sudi jenguk sini.

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI