Thursday, November 20, 2014

cIK hANa BiRtHDay ParT 1

Assalamualaikum...

Akhir nya ku muncul jua setelah sekian lama membizikan diri ini.... 8/11/2014 hari tu aku ada buat birthday party Cik Hana, sebenarnya birthday dia sebetul nya 10/11 disebabkan 15/11 tu ramai orang kuat yang banyak hal jadi aku awal kan seminggu.

Alhamdulillah semua nya berjalan dengan lancar. dah lah sekarang musim hujan kan risau sungguh hati, mana lah tahu ribut pulak ke petang tu, pagi tu memang hujan lebat nak sampi pukul 3 tu hujan renyai je. Allah dengar keluh kesah hati ku ini.... Gambar semua dah dpt cuma nak resaiz je blom...x sempat lagi bnyk hal lain yang perlu diselesai kan dulu.... Banyak hal gak sebenarnya yang jadi before majlis, tapi Alhamdulillah lagi sekali Allah tlong....biasa lah tu klu nk buat majlis mesti ada skit2 kecoh kan... Sapa yg kecoh???!!! Opkossss lah aku.....

Ari ni aku cite pasal candy buffet je dulu ye..... macam mana tau candy buffet ni ???? diperkenalkan oleh kawan ku Lieya, so selaku seorang yang pemalas nak cari lain apa yang depan mata tu lah ku rembat.... Pic ni pon ambik dari FB diaorang..... ha nampak tak kerajinan mak jemah tak boleh di sangkal lagi!!! Nah korang layan je lah gambo nih...biar lah gambo berbicara.... Hahahaha nmpak sangat pemalas...


Opkos opening kena letak gambo tuan tanah dulu weiiii... Sayang u ketat2 anak!!!
Ini lah intan payung intan belian emas 916 emas putih perak gangsa smua dia lah.....









Ok korang bye... Kata gambo berbicara tuan blog x yah cite lebih lah kan... Hahahahaha

No comments:

Post a Comment

Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI