Monday, August 25, 2014

nAk NiH....

Assalamualaikum...

Raye dah nak abis... Bukan main happy tau x yah masak, memanjang open house best btol... Punya lah best smpai berat badan pun bertambah berkilo2.... Hebat... Nak jalan pon peha dah berlaga... Good job pnaz!!!! Korang lah ni rajin sangat open house.... Hahaha.....

Iolllssss pon ada gak buat makan2 tp bukan open house tp close house x ajak ramai pon umah I kan kecik je, lagi pun ajak yang kompom nak dtg je... Kuang ajo tak!!!  Terima kasih ye pada yang sudi hadir... Pada yang lain nak datang umah rojer je tak kisah lah x raya pon.... Depavali pon ok je... Gambo langsung x sempat nak ambik, bz weh.... Buat makan tu dari tghari sampai malam x bg had masa pon sbb dah tau kan bnyk gak open house lain kesian kengkawan nak rushing2... Org pertama datang is my kazen kak ar, hahaha masa tu tgh masak lagi dgn x mandi pakai baju kelawar sambut tetamu... Alah kazen je apa ada hal!!!  nak jadi kan cite nak bukak pintu cari kunci umah x jumpa rupa nya en suami bwk g kedai lg satu kunci dlam keta... Baguih2 ni macam x ikhlas je nak ajak org dtg umah..... Hahahhahaha... Tetamu last skali mat kodi kawan tnb... Kul 10 lebih kot ke kul 11 macam tu lah...tp best buat makan2 nih... Bole jumpe sedara mara, kenkawan smua....

Korang sebenarnya bukan nak cite pasal jamuan close house umah I tu... Nak cite pasal nih! '!!!! GOPRO!!!!!



Masa close house tu my kazen dtg bwak nih.... Best weh senang weh nak ambik gambo... Jakun jap tgk.... Apa barang pakai "MONOPOD" kuang ajo ko kan pnaz,  ko monopod pon tak de lagi nak keji orang hahahahaha....


Ha dia nih la!!!!.... Dia nih la yg buat kan ku jakun... X suka tau... Klu dah jakun tu mestilah kena belikan baru lah hilang jakun!!! Kena pecah tabung cap ayam lah macam nih.... muka dalam gambo tu pon dah cukup mnunjukan betapa ku teruja... Muka tekun belajo macam mana nak guna.... Eh lupa kazen I tu bujang lagi Uolllssss!!!  Cikgu, pkai keta H... Hahahahaha nih nak promote kazen skali ke apa??? 


Best kan.... Nmpak smua tempat.... Tp tempat yg bersepah pon terus nampak kan.... Ahhh x pedulik nak jugak beli gopro hahahah..... Kazen nih adik beradik,  tq Uolllssss sanggup dtg dr raub..... Yang duduk tu kawan, hai emon n liza!!!.... Sepatut nya sabtu baru nih g umah emon liza lak tp x kesampaian liza kena kije sbb ada lagi jenazah mh17 yg sampai pada ahad pagi... Tak pe next time kita lepak2ing ye Uolllsss...



P/s: sebenornya entry ni bg hint kat laki suruh beli hahahaha... Keji... Keji.... Ish..ish

"kepada suami tersayang sudilah kiranya kekanda mhadiahkan adinda menda alah ini,  agar menda alah ini dapat menyenangkan kita di masa hadapan. Dinda berjanji akan menggunakan nya sebaik2 nye.... Menda alah ini juga utk kegunaan kita bersama.... Adinda tahu kekanda mmg seorang yang baik hati, jujur, amanah,  fatonah, pemurah dan adinda yakin dan x syak lagi Kekanda akan belikan nya untuk. Adinda "

Iklas dari adinda mu....



Tamat...





Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI