Saturday, January 10, 2015

PrInceSs ROom.....

Assalamualaikum. ...

Hari ni kita x nak cite pasal sedih2 dah.... Hahahaha hari ni nak share progress transform bilik cik hana sbb cik hana kena share bilik dgn kakak2 kan.....

Mcm korang gak.lah kan...klu nak dpat baby baru mesti ada buat persediaan kan... Aku n suami pon ada buat persedian skit2 nak bg diaorg selesa n happy.... Tp hari ni kita cite skit dulu ye nnti dah siap smua aku share lagi....


Ha.....ni bilik cik hana dulu kan... X sempit n x besar...tp tu utk dia sorang lah... Bila kakak dah kena share bilik ni skli so ummi kena fikir the best way utk bagi dia x sempit... Ye lah kan kena tambah katil x kan kakak kena tido atas lantai lak.... Bila ukur balik nk masuk kan katil lain muat lagi cuma space nak solat tu kecik sangat mau tsangkut kepala budak2 ni kat bawah katil kang....

 ummi bkenan kat katil ikea nih tp 3 kali g 3 kali tu lah x de stok!!!!! Benci btol.... Cadang nye katil ni utk kakak2 tido kat atas sbb katil ni queen saiz n ummi akan letak katil cik hana yg sedia da bawah kati nih... Boleh jimat space kan.... Tp apakan daya stock x de..... Smpai hati u ikea melukakan perasaan i ni...... I hate u so much!!!!! I dah merajuk minggu ni x nak datang jumpa u dah..... Minggu Ni lah...


Tapi kan sbb nak jugak macam tu weolllssss Custom kan je katil cik hana yg ada tu jadi macam ikea gak.... Upah orang buat kan jadi terhasil lah macam yg korang tgk kat atas tu..... So kitaorg laki bini namakan kan katil ni "katil yanto" sbb org yg buat kan ni nama nye yanto org indon hahahahaha... X dapat ikea katil yanto pon jadik....ko asal boleh je kan pnaz!!!!.. 



Harap my anak dara suka.... Ummi make over bilik diaorg versi jimat hahahaha.... To be continue ye..... Warna tema ttpa putih ada campur pink skit... 

Bye...

2 comments:

  1. TAK SABAR NAK TGOK HASILNYE NANTI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Gee sudi singgah sini.... Deco mana yg termampu ye gee... Ikut bajet....

      Delete

Designed by UMIESUEstudio 2014 : FINAZAMRI